Hur ska du göra för att komma igång med din berättelse?

Kanske har du en idé till en berättelse, känner en längtan efter att sätta igång. Men du känner dig alltför osäker på hur du ska gå vidare, så det blir inte av att du börjar skriva.  

För hur ska du egentligen göra för att skapa dina karaktärer? Och hur ska du rent praktiskt göra för att bygga upp din berättelse?

Om du känner så här är du INTE ensam

"Hur ska jag göra för att komma igång med min berättelse?" är nämligen den vanligaste frågan jag får av personer som drömmer om att en dag få ge ut en bok. 

Därför skapade jag den här kostnadsfria minikursen! För att ge dig några grundläggande verktyg, så att du kommer igång och börjar skriva på din berättelse.
 
Så här fungerar kursen: 

Den består av tre små föreläsningsfilmer (10-15 minuter långa) och en skrivövning och du får tillgång till kursen via mejl. I filmerna går jag igenom några grundläggande (men högst väsentliga!) områden som jag VET kommer att hjälpa dig att komma igång med din berättelse.

Tid för kursen: 

Direkt efter att du har anmält dig kommer du få ett mejl med den första kursfilmen. Du får sedan ett mejl om dagen, de två efterföljande dagarna. 

Har du inte tid just nu? Ingen fara! Bara spara filmerna och titta på dem när det passar just dig.


Jag som har skapat den här kursen heter Hanna Landahl och jag är författare och skrivcoach. Hittills har jag skrivit tio böcker och jag har de senaste åren stöttat många skriventusiaster när de har skrivit sina berättelser.

Nu vill jag hjälpa dig att komma igång med ditt skrivande!

Är du redo att sätta igång?

Anmäl dig genom att klicka på knappen och fylla i dina uppgifter!