SKULLE DU AV ALLA KUNNA BLI EN FÖRFATTARE?

Har du alltid drömt om att skriva en bok, men känner dig osäker på om du har vad som krävs för att lyckas? Då är du verkligen inte ensam. Många människor drömmer om att bli författare, men få vågar ta steget och försöka. 

Men vad händer om jag säger att du faktiskt KAN bli en författare? Att du har potentialen och förmågan att skriva en bok och därigenom förändra ditt liv?

I min pdf "Skulle DU kunna bli författare" får du ta ställning till 10 enkla påståenden som ger dig en knuff i rätt riktning, så att du börjar ändra ditt tankesätt och därigenom möjliggör för dig själv att uppfylla din författardröm.

För det sitter i huvudet, vet du. Inte i fingrarna.

Och du. Det tar bara 5 minuter att gå igenom guiden!

Så vad väntar du på? Ladda ner "Skulle DU kunna bli en författare?" nu med en gång. Du kommer inte att ångra det!

DET ÄR JAG SOM ÄR HANNA LANDAHL

Och här ser du mig med ett gäng av mina böcker. Nu vill jag hjälpa dig att nå din författardröm! 

2016 debuterade jag som författare. Det är faktiskt inte speciellt länge sedan, så jag kommer mycket väl ihåg hur det känns att längta och vilja och drömma om att bli författare. Nu har jag skrivit tio böcker på åtta år och jag VET att det faktiskt varken behöver vara speciellt besvärligt eller ta många månader att komma igång. Men för att du ska lyckas behöver du rätt mindset. Jag hjälper dig med detta i pdf:en!