DU ÄR KLAR - MEN NU DÅ?

HURRA - du gjorde det!

Du har skrivit klart ditt bokmanus och du har en hel berättelse med en början, en mitt och ett slut. Fantastiskt! Men nu då? Vad händer härnäst?

Frustrationsfasen

När du börjar scrolla bland alla sidorna förvandlas snart euforin du nyss var så uppfylld av till en gnagande frustration. För hur ska du göra för att få ordning på all denna textmassa?

Google-fasen

Du googlar på redigeringtips, hittar några och sätter igång. Men efter ett tag kommer frustrationen tillbaka. Och tvivlen sätter in. Kommer du verkligen ro iland det här gigantiska projektet? För vad är rätt och vad är fel? Vad ska du fokusera på bland alla tips som du hittar? Och så till den stora frågan som hela tiden ligger där och lurar - när är du egentligen klar? 

LUGN, JAG HJÄLPER DIG!

DET ÄR JAG SOM ÄR HANNA LANDAHL

Och jag har skrivit 11 böcker. Nu vill jag hjälpa dig som drömmer om att bli publicerad att nå i mål med din bok!

I mitt jobb som skrivcoach stöter jag ofta på frågor om redigeringsprocessen. Många aspirerande författare tycker att det är svårt. Det blir hattigt, de redigerar lite här och lite där och de är osäkra på om texten ens blir bättre av jobbet de gör. Det tyckte jag var synd eftersom redigeringsprocessen faktiskt kan vara väldigt lystfylld. Bara man vet hur man ska ta sig an den.

SÅ HÄR GÅR DET TILL!

Med hjälp av min modell får du strukturen som tar dig i mål med redigeringen. Du kan känna dig trygg med att ditt arbete leder framåt. När du följer modellen kommer du dessutom veta när det är dags att sätta punkt.

Detta är en självstudiekurs som du genomför på egen hand, i din egen takt, samtidigt som du redigerar ditt bokmanus. Allt material finns i kursportalen som du får tillgång till så fort du anmäler dig. 

Kursmaterialet består av 7 filmer där jag förklarar modellen och ger dig intstruktioner för hur du ska tillämpa den när du jobbar med ditt manus.

Du har tillgång till kursmaterialet under 1 års tid.

PASSAR KURSEN FÖR DIG?

Vem passar detta för?

  • Dig som skriver berättelser
  • Dig som har börjar närma dig ett färdigt råmanus eller har försökt redigera själv ett tag
  • Dig som känner dig osäker på hur du ska gå tillväga för att redigera ditt manus
  • Dig som inser att DU behöver göra jobbet och är beredd att ta hjälp för att lyckas
Vem passar detta INTE för?

  • Dig som redan vet allt om hur man gör när man skriver och redigerar en bok
  • Dig som är i början av ditt manus
  • Dig som tror att du kommer att misslyckas trots att du får experthjälp
  • Dig som inte är beredd att satsa, varken tid, pengar eller energi, på att bli författare

Bonus nr 1 

Nu får du poddserien "Varför inte du?" helt utan kostnad, när du anmäler dig till redigeringskursen (du sparar 500 kr!).

Denna poddserie är designad för att få dig att TRO på att det faktiskt är möjligt att bli författare, också för dig!

Bonus nr 2 

Du får också den mycket uppskattade föreläsningen "Fånga dina läsare" (ordinarie pris 399 kr).

I den här föreläsningen har jag samlat mina bästa tips och tricks som du kan använda för att göra dina berättelse så spännande att dina läsare inte kan sluta läsa! 

TVEKAR DU FORTFARANDE?  DET ÄR SYND. FÖR OM DU NÄRMAR DIG REDIGERINGSFASEN ÄR JAG SÄKER PÅ ATT MIN KURS KOMMER ATT FÅ DIG ATT REDIGERA KLART DITT MANUS!

 
"Hanna är genuin och väldigt generös med sina bästa tips och erfarenheter från sin författarkarriär."

Tove

"Jag är mycket nöjd med ditt positiva sätt att bedriva coaching på, varmt och fyllt av glädje och inspiration."Ann-Cathrine
"Hannas pedagogiska och positiva inställning till hantverket, hennes förmåga att peppa och lyfta i den där känslan att det här kan gå även om det är tydligt att vi har ett nålsöga att passera till utgiven författare."

Johanna
"Det känns overkligt att något som har hängt med mig i 10 års tid faktiskt utkristllaiserar sig tillnågot jag vågar kalla för bok."

Marie