ATT FÅ SKRIVANDET GJORT ...

... ÄR KANSKE SVÅRAST AV ALLTIHOP

Jag heter Hanna Landahl och i mitt jobb som skrivcoach stöter jag dagligen på aspirerande författare som säger något i stil med:

"Jag vet ju vad jag ska skriva, men det blir inte av."

Eller ...

"Svårast av allt är att prioritera skrivandet, komma till skott och att fortsätta på min roman."

DÄRFÖR HAR JAG TAGIT FRAM GRUPPCOACHINGPROGRAMMET SOM FÅR DIG ATT FAKTISKT KOMMA TILL SKOTT.

VARANNAN VECKA, UNDER 6 MÅNADERS TID SES VI VIA ZOOM OCH JAG SER TILL ATT DU KOMMER FRAMÅT OCH FORTSÄTTER SKRIVA PÅ DIN BERÄTTELSE.

MÅLET? ATT DU SKA BLI KLAR OCH SKICKA DITT MANUS TILL FÖRLAG SÅ KLART!

SÅ HUR LÅTER EGENTLIGEN DET?

SÅ, VILKA ÄR VINSTERNA FÖR DIG?

 • Du har  någon att fråga under vägens gång, så att du slipper fastna på vägen, göra fel och tvingas göra om.
 • I vår Facebookgrupp svarar jag på alla dina skrivrelaterade frågor varje vardag, inom 24 timmar.
 • Du träffar andra skriventusiaster som kan bli dina skrivkompisar. Kanske kan de också bli dina testläsare?
 • Du sparar massor av TID när du slipper gissa, testa och leta efter svaren på dina frågor och istället bara kan fråga mig som har skrivit 10 böcker själv och har hjälpt 100-tals personer när de har skrivit sina manus!
 • Med de metoder jag använder kommer du inte bara lyckas skriva klart din bok. Du kommer också lyckas göra det på betydligt kortare tid än om du skulle lista ut allting själv!  
 • Du får någon som tjatar på dig, någon som bryr sig och som inte ger sig i första taget. För så länge du deltar i Skrivringen gruppcoaching kommer jag fortsätta ställa följande fråga till dig: "Hur går det med ditt manus?" Och då vill jag på allvar veta svaret!

MEN JAG HAR JU INTE TID FÖR NÅGRA GRUPPCOACHINGSAMTAL!

Jag vet att din tid är extremt värdefull. Och det är också själva anledningen till att jag driver min verksamhet. För att du ska lyckas skriva din bok utan att du ska behöva gå ner i arbetstid för att lyckas skriva en bok, och därigenom förlora en massa pengar. För det går ändå! 

Sammantaget kommer gruppcoachingen inte kosta dig tid - den kommer istället hjälpa dig att SPARA tid!

Och den kommer också hjälpa dig att faktiskt bli klar med din berättelse - och det är väl ändå ditt mål? För det är ju först när du är klar som du kan få veta om din berättelse kommer bli publicerad eller inte. Det är också först då som du kan få veta om du på kan bli en författare.

Och varför ska du lyssna på mig då?

För att jag redan har skrivit 10 böcker och jag VET vad den är kontinuiteten betyder för att du ska bli klar.

Om du inte lyckas skapa kontuniutet i skrivandet så kommer det helt enkelt inte gå. Så är det.

Med mitt gruppcoachingprogram kommer du, om du dyker upp och gör jobbet, fixa det! Då kommer du bli klar med din bok och det är ju först då som du kan veta om din berättelse håller för att bli utgiven eller inte. 

DETTA FÅR DU!


 • Gruppcoaching via Zoom varannan vecka under de sex månaderna (undantag för juli, men du kommer inte gå lottlös då heller!). Oftast äger samtalen rum på tisdagar kl 18-19, men undantag kan förekomma. Samtalen spelas inte in, utan du deltar om du kan och behöver hjälp med något. 
 • Facebookgrupp som bara är för mina betalande kunder med återkommande happenings som hjälper dig att få skrivandet gjort! Varje vecka får du där chansen att sätta upp skrivmål, reflektera över vad du har åstadkommit samt checka in under en gemensam skrivstund. Dessutom har vi återkommande skrivutmaningar och du kan såklart ställa alla dina frågor om skrivandet och få svar av mig. Jag svarar på vardagar inom 24 timmar!
 • Varje månad får du en ny inspelad föreläsning som får dig att utveckla ditt skrivande och dina färdigheter som författare. Dessutom får du tillgång till alla de månadsföreläsningar som har varit tidigare under året, direkt när du anmäler dig. 
 • Ett sätt att hitta kontinuiteten i skrivandet vilket kommer att ta dig hela vägen till slutet av din berättelse, så att du kan sätta punkt och slutligen våga skicka iväg ditt manus till förlag. 
 • Du får hjälp och stöd med det som just DU behöver.   
 • Med hjälp av Zoom-samtalen och det som sker i Facebookgruppen får du peppen, tipsen och inte minst PÅMINNELSEN om att manuset finns där och att det väntar på dig. Så länge du är med i Skrivringen gruppcoaching så kommer du helt enkelt få jobba hårt för att hålla dig borta från ditt manus!
 • En möjlighet att faktiskt SPARA TID eftersom du med min hjälp kommer minska riskerna att fastna, göra fel och tvingas börja om.
 • Du som är deltagare i Skrivringen gruppcoaching kan boka privat skrivcoaching till halva priset och få extra stöd av mig till en låg kostnad

Gå med IDAG så att du inte missar nästa gruppcoaching!

"Jag rekommenderar alla som längtar efter att börja skriva att gå din kurs!"

Sofia, om Hitta din bokidé-kursen
"Jag är mycket nöjd med ditt positiva sätt att bedriva coaching på, varmt och fyllt av glädje och inspiration."
Ann-Cathrine
"Jag tyckte att privatcoachingen var otroligt värdefull! Tack Hanna!

Zahraa om privatcoaching med Hanna

 "Skrivringen fick mig att fortsätta på min roman som legat i byrålådan de senaste åren. Att jag behövde struktur och pepp var uppenbart för att hitta tillbaka till den där härliga känslan som skrivandet ändå ger. Att vara helt inne i sin uppdiktade lilla värld.

Det är så lätt att tänka ”jag ska göra det sen”. Men att vara i en grupp med andra som ”sitter i samma båt”, gör att man pushar sig själv att verkligen sätta fingrarna på tangentbordet. Jag hittade min skrivtid också: morgnar. Och den tiden är nu helig för mig. Plus all annan ledig tid. Har nog blivit lite besatt, för min roman från byrålådan blev klar på två månader och uppföljaren har jag nu skrivit klar de senaste två veckorna. Är sååå glad för att det äntligen lossnade! Skissar på del 3 nu …

Tack Hanna för att du får oss på banan igen!"

Sara Tollet, aspirerande författare

PRIS