#25 Nytt år betyder nya skrivmål - eller?

Detta avsnitt av Skrivcoachens podcast handlar om vikten av att sätta mål för ditt skrivande.

Jag vet att det är många som känner ett visst motstånd när du hör talas om mål och målsättning. Kanske är detta inget du har sysslat med tidigare och kanske är du inte heller speciellt intresserad av att göra det framöver heller.

Om det är så, så är du inte ensam. Det är vanligt att inte vilja hålla på med något så tråkigt som att sätta mål för skrivandet.

Men du har MYCKET att vinna på att faktiskt ta detta med att sätta upp skrivmål på allvar. Om detta handlar det här avsnittet!

Gå gärna med i min Facebookgrupp "Skriv - för dig med förattardrömmar". Du hittar den här: www.facebook.com/groups/skrivringen

Följ mig också gärna på Instagram. Där finns jag som @@hannalandahlskrivcoach och @hannalandahlforfattare

Tycker du att det är svårt att hitta dit för ditt skrivande? I så fall vill jag bjuda in dig till att delta i min skrivutmaning SKRIVTIAN! Med hjälp av SKRIVTIAN skapar du kontinuitet skrivandet och ökar dina chanser att faktiskt skriva klart din bok. Det kostar ingenting att delta, tar bara 10 minuter 10 dagar i rad av din tid och du kan köra igång redan imorgon! Antar du utmaningen? Läs mer och anmäl dig här: skrivringen.se/f/skrivtian