#12 Att hitta ett skrivande sammanhang med Erica Eklund

Är du nyfiken på medlemstjänster för skrivande personer? Då är det här avsnittet för dig!

För snart två år sedan fick jag nys om det här med medlemstjänster för första gången. Jag tog reda på mer och blev alltmer entusiastisk ju mer information jag samlade på mig. Efter ett tag bestämde jag mig för att starta en egen medlemstjänsten. Och jag döpte den till "Skrivringen".

I det här avsnittet pratar jag med författaren, lektören och skrivcoachen Erica Eklund och driver medlemstjänsten "Våga skriva", om vad en medlemstjänst är och varför vi tycker att den här formen av lärande passar perfekt för personer som skriver böcker.

Vill du veta mer om Erica så kan du läsa mer på hennes hemsida: www.ericaeklund.se/ eller på Instagram där hon finns här: @ericaeklund_

Och är du intresserad av att gå med i min medlemstjänst "Skrivringen"? Då kan du läsa mer och anmäla dig här: skrivringen.se/courses/medlemstjanst