#22 Jag har ju inte tid!

Tidsbrist är något som många som skriver anger som det främsta skälet till att de inte lyckas skriva sin bok. Men har du verkligen tidsbrist?

En av de upptäckter som jag gjorde när jag skrev min debutroman ”Välkommen till Himmelsta” och som var en av de enskilt viktigaste orsakerna till att jag lyckades ta mig från att vara en aspirerande författare som starkt tvivlade på sin egen förmåga, till att bli en person som nu har skrivit TIO böcker, var just detta: Det finns tid för skrivande! Också för dig.

Jag vet att det kan vara provocerande för vissa - men det är sant!

Tycker du att det är svårt att hitta dit för ditt skrivande? I så fall vill jag bjuda in dig till att delta i min skrivutmaning SKRIVTIAN! Med hjälp av SKRIVTIAN skapar du kontinuitet skrivandet och ökar dina chanser att faktiskt skriva klart din bok. Det kostar ingenting att delta, tar bara 10 minuter 10 dagar i rad av din tid och du kan köra igång redan imorgon! Antar du utmaningen? Läs mer och anmäl dig här: skrivringen.se/f/skrivtian